Женски кръг "Изворът на женската енергия и сила" | Христина Гудева - психолог
/
logo

Женски кръг „Изворът на женската енергия и сила“

поредица от тематични срещи

Още от древността жените са се събирали, сядали са в кръг и в задушевни разговори по женски са обменяли знания, опит и мъдрост. В свещено и защитено пространство, в което се зачитат и почитат женските емоции и чувства, и където жените се чувстват чути, разбрани, приети, оценени и обичани, те са споделяли, както нуждите и болките си, така и най-съкровените копнежи на душите си.

Когато на едно място се съберат единствено жени, се създава лечебна и подхранваща енергия, която предразполага всяка от тях да разчупи оковите на собствените си съмнения и страхове и да върви по пътя към себе си.

В това нежно женско енергийно поле сетивата на жената оживяват и тя започва да пробужда могъщата женска енергия, живееща в нея.

Всяка жена е като еликсир за разгръщането на друга жена и от напълно непознати, те се превръщат в добри приятелки, в сестри.

И така в атмосфера на доверие и подкрепа, среща след среща в кръга, жените се изпълват с нова вяра в себе си и с жива действена сила да творят живота, за който мечтаят.

Ако искате и вие да се докоснете до подобна женска общност и да сте част от нея, усещайки и споделяйки лечебната женска енергия, сте добре дошли в нашето женско царство.

Подготвила съм ви поредица от срещи, всяка от които е неповторима и единствена по рода си.

Темата на предстоящата ни среща е "Женската енергия. Как да я активираме и да развием силата и?"

Вход:

СВОБОДЕН! Необходимо е единствено предварително да се регистрирате, за да присъствате.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Важно!
Предварителната регистрация е задължителна, защото местата са ограничени!
Моля ви, запишете се само, ако действително ще присъствате на обучението! Бъдете добросъвестни и не лишавайте от възможност да участва дама, която има истинско намерение и желание да се погрижи за добруването си.
Благодаря ви за разбирането, както от мое име, така и от името на жените, които ще имат възможността да присъстват.

Програма:

• 1-ви април 2021 година от 19:00 до 20:00 часа (възможно е срещата да продължи повече от 1 час)

Водеща: Христина Гудева - психолог, констелатор, фасилитатор на методите "Базирано на майндфулнес вътрешно премоделиране" и " TAI - техники за вътрешна алхимия", обучена да провежда Първична терапия за лекуване на детски травми 

За допълнителна информация пишете на имейл адрес: hristina@lifeinbliss.com или позвънете на телефонен номер: +359988841183

Искрено споделено

Детайли за събитието

  • От: 01/04/2021
  • До: 01/04/2021
  • Започва в: 07:00 PM
  • Свършва в: 08:00 PM

Адрес

  • град Варна
  • улица "Арх. Стефан Венедикт Попов" №48
  • +359988841183
  • http://lifeinbliss.com