"Пречистване и хармонизиране на чакрите" | Христина Гудева - психолог
/
logo

„Пречистване и хармонизиране на чакрите“

„Пречистване и хармонизиране на чакрите“

онлайн поредица визуализации

(подходящи са и за двата пола)

Всички ние имаме по седем основни енергийни центъра в тялото си, наречени чакри, които преработват и предават енергия, т.е. я преобразуват в мисли, емоции и физически усещания. По тази причина, когато нашите чакри не са балансирани и не работят синхронично, това ни се отразява на физическо, емоционално и психическо ниво.

Тези енергийни колела, които задвижват жизнената ни енергия са изключително чувствителни и могат да поемат отрицателна енергия от негативни хора и ситуации. В резултат, на което енергийната ни система блокира и ние търпим житейски затруднения, привличайки проблем след проблем.

Блокирането на чакрите след травматично преживяване, води до липсата на енергия в тях и дисбаланс във всички системи на тялото, тъй като всяка чакра е свързана с определени органи и системи в нашето тяло. Жизнената енергия спира да тече към съответните органи, здравето ни се влошава, идват и трудности в съответната сфера от живота ни. Затова е много важно редовно – ежемесечно да изчистваме и енергийно да зареждаме чакрите си, за да могат те да функционират хармонично, а ние да се радваме на вътрешно и външно равновесие и баланс.

Представете си как би изглеждал домът ви, ако не се грижите за него, ако не почиствате мръсотията и не изхвърляте боклука, ако не отваряте прозорците, за да влезе нов свеж въздух. С тялото, ума и душата ни е абсолютно същото.

Благодарение на поредицата визуализации:

 • ще освободиш застоялата енергия на болести и несполуки;
 • ще отстраниш натрупаните енергийни блокажи на клетъчно ниво, позволявайки на жизнената енергия да преминава свободно през тялото ти;
 • ще пречистиш и хармонизираш тялото, ума и душата си;
 • ще балансираш основните енергийни центрове в тялото си – 7-те чакри, което е единственият начин да поставиш стабилна основа за твоето благополучие;
 • ще повишиш тонуса и жизнената си енергия;
 • ще усетиш вътрешно равновесие и баланс.

Визуализациите ще са полезни за теб, ако:

 • усещаш апатия, липса на енергия и жизненост;
 • не си в хармония със себе си, с близките си, със света в който живееш;
 • чувстваш се опустошен/а, без ентусиазъм и вдъхновение за каквото и да е;
 • усещаш, че имаш блокажи, от които искаш да се освободиш;
 • искаш да отключиш енергията си, да се движиш свободно и ефирно, усещайки пълнота и вътрешна сила.
 • искаш да повишиш енергийните си нива и да усетиш полета на душата си.

Важно е да ти обърна внимание, че чакрите не са константни структури, които веднъж балансирани, ще останат така завинаги. Те търпят постоянни промени под влияние на заобикалящата ни среда и вътрешното ни състояние. Резултат ще имаш още след първия път, но имай предвид, че, за да поддържаш балансирани чакрите си и енергията ти да е висока, се изисква постоянство. Както казват китайските мъдреци „силата на всяка практика е в постоянството.“

От гледна точка на психологията, чакрите съответстват на основните аспекти в нашия живот:

Първа чакра – енергийният център на живота. Когато е балансирана ще се радваш на материално благосъстояние и просперитет; ще чувстваш сигурност в бъдещето, финансова стабилност и спокойствие; ще си изпълнен/а с жизненост, увереност и ще гледаш оптимистично на света; ще успяваш да случваш нещата, които искаш; ще си здрав/а и в добро настроение; ще притежаваш физическа и умствена гъвкавост.

Втора чакра - центърът на творчеството, на сексуалната енергия и на желанията. Когато е балансирана ще бъдеш свързан/а с вътрешния си извор на вдъхновение и възможността да откриеш своите творчески заложби и дарби; ще получаваш удоволствие от всички сфери на живота. Отговаря за твоята чувственост и емоционалност. Сакралната чакра е съкровено място, където процъфтява силата на съзиданието - растат бебетата, раждат се творческите проекти. Тук се намира седалището на душата ти. Хората с чиста и балансирана втора чакра, излъчват енергия, която кара другите да се чувстват добре, сякаш ги е обгърнала майчина прегръдка.

Трета чакра - енергийният център на личната ти сила, амбиция, постижения, успех, способността да осъществяваш желанията си. Това е центърът на твоя емоционлен живот. Когато е балансирана ще имаш силна воля, ще изпитваш самоуважение, жизненост, ще чувстваш вътрешно спокойствие и удовлетворение, ясно ще осъзнаваш мястото си в света, своето предназначение и цел в живота.

Четвърта чакра - енергийният център на любовта, връзката ти с другите и хармонията. Когато е балансирана ще умееш да се свързваш със себе си и с другите през любовта, ще си способен/а да даваш и да получаваш любов, ще се чувстваш окрилен/а и ще имаш доверие към обкръжаващия те свят.

Пета чакра - енергийният център на себеизразяването и комуникацията. Когато е балансирана ще умееш да се изразяваш и да изслушваш, да бъдеш откровен/а и честен/а, способен/а открито да споделяш желанията на тялото и душата си, и правилно да определяш кога да казваш "да" и кога "не" в различните житейски ситуации.

Шеста чакра - енергийният център на твоята интуиция и проницателност. Когато е балансирана ще имаш достъп до духовното поле и ще се радваш на добре развито шесто чувство, висока концентрация и логическо мислене, ще бъдеш способен/а реално да осъществяваш идеите си чрез адекватни действия. Тази чакра се асоциира с духовното ти развитие.

Седма чакра – енергийният център на висшето познание, духовност и просветление. Тя е твоята основна връзка с Вселената и с Висшия разум. През нея космическата енергия навлиза в теб, за да премине през всички чакри в тялото ти и извън него, способствайки за добрия енергиен баланс в цялата ти система. Тази чакра е изключително важна за способността ти да получаваш мисли, идеи и информация от Божествения разум. Когато е балансирана ще си изпълнен/а с усещане за абсолютен покой, радост от живота и разбиране, че всяка ситуация има своя причина и красота.

ВЗЕМИ ВИЗУАЛИЗАЦИИТЕ ОЩЕ СЕГА!

Цена:

Редовна цена: 29 лева (включва една визуализация за избрана от теб чакра)

Специална цена: 67 лева (включва три визуализации за избрани от теб чакри). 

СУПЕР ОТСТЪПКА: 159 лева (включва седем визуализации за седемте чакри). 

Програма:

 • Можеш да слушаш визуализациите в удобно за теб време и място (в твоя дом).
  Записани са на поредица аудио записи, до които ще получиш достъп след като ги закупиш.

Водеща: Христина Гудева - психолог, констелатор, фасилитатор по методите „Базирано на Майндфулнес вътрешно премоделиране“ и "TAI - техники за вътрешна алхимия", обучена да провежда Първична терапия за лекуване на детски травми

За допълнителна информация пишете на имейл адрес: hristina@lifeinbliss.com или позвънете на телефонен номер: +359988841183

Искрено споделено