Силата на женския магнетизъм | Христина Гудева - психолог
logo

Силата на женския магнетизъм

Женският магнетизъм е хармонично вътрешно състояние, което помага слабият пол да покори силния, без никакви трикове и манипулация. Жена, активирала полето на своя естествен магнетизъм и привлекателност, получава от живота всичко, което иска. Тя знае защо живее, има цели, но също така знае как да се наслаждава на настоящия момент и да бъде щастлива. Животът и е пълен с хармония, мир и щастие.

Най-интересното е, че по-често тази сила притежават не най-красивите жени. Има много случаи, когато красиви жени прекарват дните си в болезнена самота, а представителки на нежния пол, които дори не са близо до стандартите за красота, се радват на постоянно обожание. Те излъчват мека, топла и ярка енергия, която прави впечатление на другите. Около такава жена винаги има мъже, които искат да се насладят на присъствието и.

Каква е тайната?

Тайната не е в прецизната и безупречна фигура (въпреки че и тя е важна), не е в красивото лице с плътни устни, не е в пищните гърди, не е в дългата и лъскава коса, а в женския магнетизъм, в тази специална енергия, която като магнит привлича и мъжете и жените.

Наблюдавайки такава жена забелязваш, че в нея има сила и мекота едновременно. Уважава границите, своите и на другите. Открива божественото във всеки. Може да види божественото и в самата себе си. Може да види божественото и във всяка житейска ситуация. Обожава тялото си, което е видимо за всички, от това колко комфортно живее в него и как изящно го движи. Усеща се, че се възхищава сама на себе си. Пълна е с женско достойнство, но не е арогантна. Това винаги е сексуално пробудена жена, която обича секса и се наслаждава от него. Жените и се възхищават, а мъжете се държат като истински мъже към нея. От пръв поглед можеш да я запомниш завинаги. Магнетичната жена е уникална и неподражаема!

Според теорията на даоизма, тази индивидуална енергия е концентрирана в областта на матката. Жена, която не притежава такава енергия, не може да привлича мъжете към себе си.  Това е празна жена. Дори и външно да изглежда красива и добре поддържана, ако и липсва достатъчно количество женска енергия, това се усеща на невербално ниво. Всички хора около нея лесно могат да прочетат тази информация за нейното вътрешно състояние на празнота и пустота. Ако вътрешната ни светлина не е максимално засилена, хората не могат да ни открият лесно – желания мъж, очакваните клиенти или работодател.

Хубавата новина е, че всяка жена може да развие това състояние на магнетизъм и да бъде магнетична жена, но не всяка знае как.

Неустоимият, пленяващ те женски магнетизъм се развива с помощта на специални женски практики и обучения.

Истинската ни сила и магнетично присъствие оживяват, когато сме свързани едновременно с нашите два центъра на сила – сексуалността и духовността, без да отричаме единия за сметка на другия. Можем да бъдем и сексуални и духовни в същото време.

Женският магнетизъм е тясно свързан и с умението ни да се доверим на Вселената и да бъдем в хармония със света, да можем да се отпуснем и да получаваме удоволствие от живота. Всяко наше напрежение ни отдалечава от нашата женска природа и блокира нашия естествен магнетизъм.

Една от най-трудните стъпки, която ни изкачва на пиедестала на женствеността и ни помага да се свържем с вътрешния си магнетизъм, е да се обърнем навътре към себе си (към нашите страхове и болка) и да премахнем всички “трънчета” от сърцето, тялото и душата си. Добри приятелства, прекрасни бизнес възможности, положително внимание в подходящото време, обожание от любимия мъж, желани обстоятелства и събития - всичко това е възможно след като направим тази стъпка.

Една от главните тайни на женския магнетизъм е безусловното приемане на себе си и женската ни природа. Жената приела себе си, влязла в състояние на своята вътрешна самоувереност, разбирайки и наслаждавайки се на своята женствена природа, се превръща в много силен магнит за мъжете и за жените. Вътрешното  състояние на най-висша любов към себе си не може да бъде заменено с нищо друго. Това състояние на светлина и сила създава мощно енергийно поле, което се усеща и от стотици километри разстояние и привлича желани събития и ситуации.

Искаш ли да разбереш кой е най-бързия и доказано ефективен начин да влезеш в това притегателно, магнетично състояние? Кликни тук.

С много обич и знание, което преражда душата и пресътворява живота,

Благодаря ви, че споделяте статията чрез бутончетата отдолу. Нека да достигне до повече хора, за които информацията ще бъде полезна.

Препоръчителни обучения

"Високопродуктивни стъпки към твоя успех"

Електронна книга

Разберете как невидимото се превръща в реалност и кои са стъпките за постигане и на най-смелите ви мечти.

Вземи БЕЗПЛАТНО

Comments are closed.