Силата на женския магнетизъм | Христина Гудева - психолог
logo

Силата на женския магнетизъм

Женският магнетизъм е хармонично вътрешно състояние, което помага слабият пол да покори силния, без никакви трикове и манипулация. Жена, активирала полето на своя естествен магнетизъм и привлекателност, получава от живота всичко, което иска. Тя знае защо живее, има цели, но също така знае как да се наслаждава на настоящия момент и да бъде щастлива. Животът и е пълен с хармония, мир и щастие.

Най-интересното е, че по-често тази сила притежават не най-красивите жени. Има много случаи, когато красиви жени прекарват дните си в болезнена самота, а представителки на нежния пол, които дори не са близо до стандартите за красота, се радват на постоянно обожание. Те излъчват мека, топла и ярка енергия, която прави впечатление на другите. Около такава жена винаги има мъже, които искат да се насладят на присъствието и.

Каква е тайната?

Тайната не е в прецизната и безупречна фигура (въпреки че и тя е важна), не е в красивото лице с плътни устни, не е в пищните гърди, не е в дългата и лъскава коса, а в женския магнетизъм, в тази специална енергия, която като магнит привлича и мъжете и жените.

Наблюдавайки такава жена забелязваш, че в нея има сила и мекота едновременно. Уважава границите, своите и на другите. Открива божественото във всеки. Може да види божественото и в самата себе си. Може да види божественото и във всяка житейска ситуация. Обожава тялото си, което е видимо за всички, от това колко комфортно живее в него и как изящно го движи. Усеща се, че се възхищава сама на себе си. Пълна е с женско достойнство, но не е арогантна. Това винаги е сексуално пробудена жена, която обича секса и се наслаждава от него. Жените и се възхищават, а мъжете се държат като истински мъже към нея. От пръв поглед можеш да я запомниш завинаги. Магнетичната жена е уникална и неподражаема!

Според теорията на даоизма, тази индивидуална енергия е концентрирана в областта на матката. Жена, която не притежава такава енергия, не може да привлича мъжете към себе си.  Това е празна жена. Дори и външно да изглежда красива и добре поддържана, ако и липсва достатъчно количество женска енергия, това се усеща на невербално ниво. Всички хора около нея лесно могат да прочетат тази информация за нейното вътрешно състояние на празнота и пустота. Ако вътрешната ни светлина не е максимално засилена, хората не могат да ни открият лесно – желания мъж, очакваните клиенти или работодател.

Хубавата новина е, че всяка жена може да развие това състояние на магнетизъм и да бъде магнетична жена, но не всяка знае как.

Неустоимият, пленяващ те женски магнетизъм се развива с помощта на специални женски практики и обучения.

Истинската ни сила и магнетично присъствие оживяват, когато сме свързани едновременно с нашите два центъра на сила – сексуалността и духовността, без да отричаме единия за сметка на другия. Можем да бъдем и сексуални и духовни в същото време.

Женският магнетизъм е тясно свързан и с умението ни да се доверим на Вселената и да бъдем в хармония със света, да можем да се отпуснем и да получаваме удоволствие от живота. Всяко наше напрежение ни отдалечава от нашата женска природа и блокира нашия естествен магнетизъм.

Една от най-трудните стъпки, която ни изкачва на пиедестала на женствеността и ни помага да се свържем с вътрешния си магнетизъм, е да се обърнем навътре към себе си (към нашите страхове и болка) и да премахнем всички “трънчета” от сърцето, тялото и душата си. Добри приятелства, прекрасни бизнес възможности, положително внимание в подходящото време, обожание от любимия мъж, желани обстоятелства и събития - всичко това е възможно след като направим тази стъпка.

Една от главните тайни на женския магнетизъм е безусловното приемане на себе си и женската ни природа. Жената приела себе си, влязла в състояние на своята вътрешна самоувереност, разбирайки и наслаждавайки се на своята женствена природа, се превръща в много силен магнит за мъжете и за жените. Вътрешното  състояние на най-висша любов към себе си не може да бъде заменено с нищо друго. Това състояние на светлина и сила създава мощно енергийно поле, което се усеща и от стотици километри разстояние и привлича желани събития и ситуации.

Искаш ли да разбереш кой е най-бързия и доказано ефективен начин да влезеш в това притегателно, магнетично състояние? Кликни тук.

С много обич и знание, което преражда душата и пресътворява живота,

Сподели статията, за да бъде полезна за повече хора.

Препоръчителни обучения

Comments are closed.