Индивидуални консултации за личностно развитие | Христина Гудева - психолог
/
logo

Индивидуални консултации за личностно развитие

Индивидуални консултации за личностно развитие

(на живо или онлайн)

За теб ли са предназначени?

•Да, ако искаш да постигнеш най-доброто в професионалния и личния си живот, изграждайки позитивни и трайни промени.
•Да, ако искаш да развиеш уменията си как да поставяш адекватни цели пред себе си и да взимаш правилните решения за твоето щастливо бъдеще.
•Да, ако си готова да се освободиш от негативните си навици и значително да подобриш взаимоотношенията си със самата себе си и другите.
•Да, ако искаш да откриеш и развиеш скритите си таланти и да постигаш лесно своите цели.

Как да разбереш, дали ще са полезни за теб?

Седни и погледни живота си, като страничен наблюдател. Запитай се: “Постигнах ли това, което искам или се задоволявам с това, което ми предлагат обстоятелствата? Имам ли своя лична цел, която да ме вдъхновява да се развивам, да давам и да получавам повече и повече? Ако продължа да правя това, което правя, какъв ще бъде животът ми след 3 години?” Отговорите ще ти дадат много информация. Запиши ги!

Готова ли си да работиш съвестно и усърдно над себе си, за да реализираш позитивна промяна в твоето самочувствие, външен вид, здравословно състояние, професионална реализация, социален кръг, взаимоотношения с децата и партньора си? Да споделиш искрено всичко случващо се с теб, всичко което чувстваш и те притеснява. Гарантирам ти, че и аз ще бъда изключително откровена с теб. Само в тази атмосфера на доверие ние можем да сътворим позитивната промяна за теб. През цялото време ще съм в твоя служба с една единствена цел - ти да промениш успешно живота си и да се чувстваш удовлетворена и щастлива. Ще те провокирам, стимулирам и тласкам да растеш.

Какво ти гарантирам:

•Атмосфера на доверие, приемане и емпатия, в която взаимното уважение и подкрепа са водещи.
•Ще създам необходимите условия за позитивни и трайни промени в живота ти.
•Ще помогна на тази част от теб, която иска да живее в радост и изобилие, да се реализира.
•Работещи техники как да постигаш желанията си с лекота.
•Абсолютна дискретност. Споделената от теб информация винаги остава в рамките на нашата среща.

Какви резултати ще получиш:

•Опознаване, разбиране и приемане на себе си.
•Осъзнатост и ангажираност към себе си.
•Значително ще повишиш нивото на увереност в способността да имаш, да правиш и да бъдеш онова, за което си мечтал/а винаги.
•Вярната посока към твоето благополучие.
•Нови навици и насоки, които постепенно ще променят твоя живот.
•Ефективна стратегия за развитие на всяка сфера от живота ти, която искаш да подобриш.
•Работещи техники как да функционираш на най-високото възможно ниво, на което си способен/а.
•Намаляване на нивата на стрес.
•Постигане на баланс в твоя живот.

Как ще го постигнем?

Като те водя и подкрепям да намериш вярната посока към собственото ти благополучие. Ще ти помогна да останеш фокусирана върху важните неща, без да налагам своето мнение и да ти казвам какво да правиш с живота си. Ще ти съдействам да опознаеш себе си, да постигнеш състояние на радост и удовлетворение, да живееш живота си в хармония с твоите собствени цели и ценности, така че да реализираш повече успехи във всички области от твоя живот.

Съветите ми не са в директна форма, а във формата на навеждащи въпроси. Така ти сама правиш избор и много по-лесно приемаш новите убеждения или новата гледна точка.

Консултациите протичат под формата на среща (или поредица от срещи), на която ти поставяш твой конкретен житейски проблем, за решаването на който ти е необходима помощ. Когато се сблъскаш с проблем, за който не намираш решение, това се случва не, защото няма такова, а защото поради някакви конкретни ограничения, не виждаш решението. Задачата ми е в тази ситуация да ти помогна да надхвърлиш своите ограничения и да намериш своето решение. Ще те подкрепям и съпровождам до получаване на желания резултат в съответствие с поставения проблем.

Една сесия протича в рамките на 50 минути. Провежда се на четири очи между теб и мен. След всяка сесия ще имаш домашни упражнения, които задължително трябва да правиш, ако искаш да получиш желания резултат. При неизпълнение на повече от два пъти на твоето домашно за мен означава, че ти не искаш да промениш нищо в живота си и губиш както своите време и пари, така и моето време. В такъв случай аз не мога да ти бъда полезна и предпочитам да прекратим консултациите. Без твоята мотивация няма да стигнем до никъде. Отговорността за позитивната ти трансформация е споделена – аз ти давам "рецептата за благополучие", но ти си тази, която трябва редовно да си пие хапчетата, т.е. да правиш съвестно всички техники, които ще ти споделя, за да постигнем удовлетворяваща промяна.

Животът ти, наистина, може да стане по-лесен и щастлив! 

ЗАПАЗИ СИ ЧАС СЕГА!

С много обич в сърцето и знания, които прераждат душата и пресътворяват живота!

Искрено споделено