"Сбъдни мечтите си" | Христина Гудева - психолог
/
logo

„Сбъдни мечтите си“

„Сбъдни мечтите си“

онлайн техника по фън шуй

За какво мечтаете? Кои са най-съкровените ви мечти и желания, които искате да преживеете?

По време на новолуние е най-подходящия период да посадим семенцата на нашите най-вълшебни мечти, за да получим в последствие красиви плодове, които да ни изпълнят с наслада и радост. Времето на нарастващата луна (при и след новолуние) е времето, когато изпълваме с живителна енергия нашите намерения и мечти. Тогава луната засилва интуицията ни и намираме правилните решения, носи ни творчески заряд и благоприятства да преминем с лекота по пътя към това, за което копнеем с цялото си сърце. Това е изключително благоприятен момент да предприемем действия за значителни и трайни промени в живота си.

Как ще го направим?

Чрез най-ефективната техника за изпълнение на желанията, известна още в древността и проверена от многогодишния ми личен опит. Създадена е на базата на фън шуй и принципите на позитивното мислене. Нарича се Карта на твоите мечтите. Такива карти са имали ВСИЧКИ велики и успели хора.

Защо желанията ви ще започнат да се осъществяват по вълшебен начин?

Да създадеш Карта на твоите мечтите е процес, в който насочваш мислите си в правилната посока, определяш своите истински желания, тези които идват от сърцето ти, а после ги запечатваш върху лист хартия. Така казваш на Вселената точно какво искаш и по този начин го привличаш в своя живот.

От вятърничави мечтатели ще се превърнете в хора с конкретни цели. Доказано е, че тези, които имат ясни цели и мечти и ги визуализират са значително по-успешни от другите, които не го правят.

Какво ще правим по време на това обучение?

Всеки от нас притежава дълбоко усещане за истина вътре в себе си,  напътстваща сила, която може успешно да ни насочва към нашето благополучие. Но повечето хора не се осланят на това вътрешно интуитивно познание и губят връзката с най-съкровените копнежи на душата си. Бъркат собствените си желания с проектираните върху тях очаквания от другите (най-често това са родителите, партньора).

Случвало ли ви се е да си мислите, че имате нужда от нещо, отчаяно да искате да притежавате някаква вещ, да се стремите с всички сили към определено преживяване или връзка, обаче щом ги получите, откривате, че те не ви носят онова щастие и удовлетворение, на които сте се надявали? Преди да открия правилния начин за сбъдване на всеки мой копнеж често изпадах точно в тази ситуация.

Затова първо ще отделим време, за да се обърнем навътре към себе си, ще възстановим връзката с нашата душа и ще разберем какво наистина иска сърцето ни. След това по един забавен, но в същото време и много отговорен мистичен начин всеки ще изработи своята индивидуална карта на мечтите. Накрая след като се уверите, че получаването на желаното ще ви направи щастливи, ще активираме механизма за привличане на мечтаните блага в живота ви.

За кого е предназначено това обучение?

За всеки, който има смели мечти!

Ако и вие искате:
• сплотено семейство и хармонични взаимоотношения
• да се радвате на здрави и щастливи деца
• успешна кариера или успешен собствен бизнес,
• богатство и пари в изобилие
• пътувания до най-красивите места по света
• весели и забавни приключения с любимите ви хора
• здраво и красиво тяло
• щастлива любов и пълноценен сексуален живот
• вълнуващи нови запознанства
• успешна самореализация,
• духовно развитие, мъдрост и вътрешна хармония,
създайте своя собствена карта за сбъдване на мечтите си и продължете живота си напълно подготвени с нова вътрешна сила, ясно намерение и заявление какво искате да получите и постигнете.

Какви ползи ще получите?

Ще научите основните принципи как да формулирате правилно желанията си, за да се сбъдват.

Буквално ще трансформирате мечтите си в реалност.

Резултатите са смайващи – желанията и мечтите ви бързо и убедително ще се въплътят в реалния ви живот.

Ако и ти си усетил/а импулса и повика да се срещнеш с мечтите си

ВЗЕМИ ОБУЧЕНИЕТО ОЩЕ СЕГА

Цена на обучението:

Редовна цена: 55 лева

Програма:

• В удобно за теб време и място (в твоя дом) ще се обучаваш.

Обучението е записано на поредица видеа, до които ще получиш достъп след като го закупиш.

Водеща: Христина Гудева - психолог, констелатор, фасилитатор по методите "Базирано на Майндфулнес вътрешно премоделиране" и "TAI - техники за вътрешна алхимия", обучена да провежда Първична терапия за лекуване на детски травми

За допълнителна информация пишете на имейл адрес: hristina@lifeinbliss.com или позвънете на телефонен номер: +359988841183

Искрено споделено