ЖЕНСКИ КРЪГ "Изворът на женската енергия и сила" | Христина Гудева - психолог
/
logo

ЖЕНСКИ КРЪГ „Изворът на женската енергия и сила“

ЖЕНСКИ КРЪГ „Изворът на женската енергия и сила“

онлайн поредица от тематични срещи

Още от древността жените са се събирали, сядали са в кръг и в задушевни разговори по женски са обменяли знания, опит и мъдрост. В свещено и защитено пространство, в което се зачитат и почитат женските емоции и чувства, и където жените се чувстват чути, разбрани, приети, оценени и обичани, те са споделяли, както нуждите и болките си, така и най-съкровените копнежи на душите си.

Когато на едно място се съберат единствено жени, се създава лечебна и подхранваща енергия, която предразполага всяка от тях да разчупи оковите на собствените си съмнения и страхове и да върви по пътя към себе си.

В това нежно женско енергийно поле сетивата на жената оживяват и тя започва да пробужда могъщата женска енергия, живееща в нея.

Всяка жена е като еликсир за разгръщането на друга жена и от напълно непознати, те се превръщат в добри приятелки, в сестри.

И така в атмосфера на доверие и подкрепа, среща след среща в кръга, жените се изпълват с нова вяра в себе си и с жива действена сила да творят живота, за който мечтаят.

Ако искате и вие да се докоснете до подобна женска общност и да сте част от нея, усещайки и споделяйки лечебната женска енергия, сте добре дошли в нашето женско царство.

Подготвила съм ви поредица от срещи, всяка от които е неповторима и единствена по рода си.

Темата на предстоящата ни среща е "Как да поддържаме висока енергия и да бъдем магнит за мечтите си?"

Вход:

СВОБОДЕН

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Важно!
Желанието ми е да създадем едно свещено пространство на споделяне и подкрепа за нас жените. Затова ви моля да се запишете САМО, ако имате възможност да участвате с включена камера. Благодаря ви за разбирането, както от мое име, така и от името на жените, които сме готови да се свържем сърце със сърце.

Програма:

  • 6-ти юни 2021 година от 17:00 до 18:00 часа
  • Всички срещи ще се провеждат ОНЛАЙН, във виртуално пространство чрез Google Meet.

Водеща: Христина Гудева - психолог, констелатор, фасилитатор на методите „Базирано на Майндфулнес вътрешно премоделиране“ и "TAI - техники за вътрешна алхимия", обучена да провежда Първична терапия за лекуване на травми от детството

За допълнителна информация пишете на имейл адрес: hristina@lifeinbliss.com или позвънете на телефонен номер: +359988841183

Искрено споделено